Bestel de nieuwste verhalenbundel Zie Mij Nu: openhartige verhalen

1 juli 2022 2 min leestijd
  • Intro

In de nieuwste verhalenbundel van Zie Mij Nu presenteren we een serie verhalen van professionals uit diverse branches. Hoe pakken zij onbegrepen klachten aan bij jonge mensen? Hoe worden deze mensen geholpen? Hoe ga je als professional met hen om? Bestel meteen de bundel als hardcopy of digitaal en lees alle openhartige verhalen over onbegrepen lichamelijke klachten. 

Het goed aanpakken van onbegrepen klachten. Dat begint vaak bij de ander zien, echt luisteren en het ‘kwetsbare gesprek’ te voeren. Wat de professionals bindt is hun holistische werkwijze. De focus ligt op gezondheid in plaats van ziekte en bij klachten kijken ze naar dieper liggende oorzaken.

Als ik over emoties praat val ik graag terug op uitdrukkingen uit onze taal. Zo vroeg ik een jongen die steeds aan het overgeven was: ‘Wat komt jou de strot uit in je leven?’ Nou, daar had ie zo een antwoord op! Arine Vlieger (kinderarts en hypnotherapeut)

Professionals over hun aanpak en tips in de weg naar herstel

In de bundel komen een hypnotherapeut, huisarts, onderwijsspecialist, biografisch coach, sportpsycholoog, fysiotherapeut en een docent aan het woord. Ze vertellen hoe zij omgaan met jongeren. Elk verhaal bevat tips en websites met meer informatie.

Het is nooit de situatie zelf die maakt hoe jij je voelt en gedraagt, maar de manier hoe je ermee omgaat en de situatie interpreteert. Afke van de Wouw (sportpsycholoog, werkzaam voor olympische teams)

Gratis bestellen

Ben jij ook bereid om het ‘kwetsbare gesprek’ te voeren? Durf jij ruimte te geven aan de emoties van het kind of de jongere? Nieuwsgierig hoe andere professionals dat aanpakken? Bestel dan nu de nieuwste Zie Mij Nu verhalenbundel. In digitale vorm of hardcopy. Bestel meteen >> 

Meer post

Arnhem Paramedie ALK/SOLK GGZ

Verbinding in de regio door netwerksamenwerking 

Over het Netwerk Psychosomatiek Arnhem   Hoe bouw je een netwerk? Hoe krijg je iedereen betrokken en zorg je voor…

Zwolle ALK/SOLK

SOLK op school

Proscoop organiseerde samen met een jeugdarts van GGD IJsselland en een kinderfysiotherapeut van Fysioplus in Zwolle de eerste twee bijeenkomsten…

Apeldoorn ALK/SOLK

Update Netwerk ALK en jeugd Apeldoorn e.o.  

‘Verbetering van de kwaliteit van zorg aan patiënten met ALK-problematiek in de regio door tijdig te signaleren, een juiste “diagnose”…