De Zorgondernemersscan

2 min leestijd
  • Intro
  • Hoe werkt het?
  • Wat kost het?
  • Meer informatie

Goed ondernemerschap is een voorwaarde voor een goed functionerende praktijk. Speciaal voor zorgverleners heeft Proscoop samen met het bedrijf Entrepreneur Consultancy De Zorgondernemersscan ontwikkeld. Op basis van wetenschappelijk onderzoek krijgen zorgverleners inzicht in hun ondernemerskwaliteiten. De scan geeft inzicht in eigenschappen, kwaliteiten en denkstijlen.

De Zorgondernemersscan is geschikt voor alle ondernemende eerstelijnszorgverleners. Je kunt de scan individueel maken maar ook als team, zodat je inzicht krijgt in de ondernemerskwaliteiten van de zorgondernemers in je team.

Hoe werkt het?

De Zorgondernemersscan bestaat uit het online invullen van een vragenlijst. Je ontvangt na afloop een persoonlijk rapport, met daarbij een vergelijking met andere zorgverleners (benchmark). Je kunt vervolgens feedback vragen aan maximaal 3 collega’s. Tot slot vindt er een persoonlijk- of teamgesprek plaats met een van onze adviseurs om de uitkomsten van de scan (je eigen rapport én de feedback) te bespreken.

Wat kost het?

Een individuele scan, inclusief een persoonlijk- of teamgesprek met onze adviseur, kost € 225,00. Een teamscan voor twee personen kost € 340,00. Een teamscan voor drie personen kost € 400,00. Alle bedragen zijn exclusief btw.

 

Adviseur Rudie van den Berg: “Het is zo mooi te zien dat deze scan, opgebouwd vanuit een gevalideerde vragenlijst, een goed beeld geeft hoe de zorgverleners naar zichzelf kijken, hoe ze functioneren als zorgondernemer en hoe sterk de verschillende competenties ontwikkeld zijn.”

Downloads

Meer informatie

Wil je meer weten over de Zorgondernemersscan? Neem dan contact op met adviseur Rudie van den Berg. Zij vertelt je graag meer.