WEL in Flevoland over positieve gezondheid: landelijk en regionaal

Datum: 10 oktober 2023
Tijd: 12:30 - 15:00 uur
Locatie: De Kubus
Adres: Agorabaan 3, 8224 JS Lelystad
Organisatie: WEL in Flevoland

Aanvullende informatie

Kosten: Gratis

Op 10 oktober organiseert WEL in Flevoland in samenwerking met Alles is Gezondheid/iPH een bijzondere bijeenkomst. We praten je bij over Positieve Gezondheid, je hoort mooie voorbeelden en praktische cases.

Vanaf 12:30 uur ben je van harte welkom voor een lunch in De Kubus in Lelystad. Om 13:00 uur begint het programma met een bijzondere opening, daarna praten we je bij over de landelijke ontwikkelingen op het gebied van Positieve Gezondheid en hoor je het verhaal van een andere regio-organisatie in Nederland over hun aanpak rondom Positieve Gezondheid.

Vervolgens gaan we in gesprek over de stand van zaken met betrekking tot alle ontwikkelingen op het gebied van Positieve Gezondheid in Flevoland. We spreken met een aantal verschillende organisaties en initiatieven die op hun eigen manier een succesvolle bijdrage leveren aan Positieve Gezondheid in deze provincie. Uiteraard is er ruimte voor interactie en kun je vragen stellen.

Kennis maken, kennis delen, ideeën opdoen, boeiende ervaringen beleven, kortom het wordt een betekenisvolle middag! We hopen rond 15:00 uur af te ronden waarbij er dan nog tijd is om te netwerken.

Aanmelden

Wil je erbij zijn op dinsdag 10 oktober? Aanmelden kan via deze link.