Hackathon Datawerkplaats Mentale Gezondheid

Datum: 25 juni 2024
Tijd: 12:00 - 16:00 uur
Locatie: In Drenthe, volgt
Doelgroep: Ben jij beleidsmaker, onderzoeker, projectlid van een regionaal samenwerkingsverband of tactisch manager? Dan nodigen wij je uit bij deze fysieke sessie.
Organisatie: Datawerkplaats Mentale Gezondheid in Drenthe

Aanvullende informatie

De inschrijving sluit op: 19 juni 2024
Kosten: Gratis
Inschrijven

Jouw organisatie is aangesloten bij de Datawerkplaats!

Deze hackathon richt zich op de waarde van de Datawerkplaats Mentale Gezondheid voor jou en je organisatie als beleidsmaker, onderzoeker, manager en projectlid

KOM JE OOK? Meld je hieronder aan!
Deel deze SAVE-THE-DATE gerust met betreffende collega’s!

Voor het eerst sinds haar bestaan organiseert de Datawerkplaats een hackathon voor alle aangehaakte organisaties. Waarom?

In het regioplan Drenthe en de daaruit voorgekomen werkagenda’s wordt al veel naar de Datawerkplaats verwezen. Andersom komt het regioplan, net als de Hervormingsagenda Jeugd, terug in de ontwikkellijnen van de Datawerkplaats. Ook op landelijk niveau wordt de Datawerkplaats als koploper van de regionale datawerkplaatsen regelmatig aangehaald. In drie parallelle sessies brengen we de Datawerkplaats in de praktijk:

  • Hoe kan ik als beleidsmaker mijn beleid onderbouwen op basis van de Datawerkplaats?
  • Hoe gebruik ik de Datawerkplaats als onderzoeker?
  • Hoe kan de Datawerkplaats regionale gremia zoals Sluitende Keten GGZ, Drenthe Samen Gezond in Beweging of Jeugdhulpregio ondersteunen?

En verder?
We starten met een netwerklunch, waarin ruim de tijd is voor het leren kennen van andere aangehaakte organisaties. Inmiddels zijn dat er namelijk al 23!  Daarna gaan we verder met een plenair programma waarin we onder andere stil staan bij het belang van datagedreven werkwijze en de ondersteuning van de Datawerkplaats daarin.

Meer informatie en vragen
Binnen enkele weken volgt de officiële uitnodiging. Maar meld je nu alvast aan, zodat je verzekerd bent van een plekje. Heb je vragen die je graag beantwoord ziet tijdens deze fysieke sessie? Geef het aan bij je aanmelding.

Meld je hieronder aan voor de live sessie:

Naam(Vereist)