Kansrijke Start Apeldoorn, Epe & Brummen: Bestaanszekerheid in de eerste 1000 dagen

Datum: 05 november 2024
Tijd: 12:00 - 16:00 uur
Locatie: Lucrato
Adres: Egerlaan 15, Apeldoorn
Organisatie: Kansrijke Start Apeldoorn, Epe en Brummen

Aanvullende informatie

De inschrijving sluit op: 01 november 2024
Kosten: Gratis
Inschrijven

Armoede, schulden en chronische stress vergroten de kloof tussen een kansarme en kansrijke start. In combinatie met andere problematiek, zoals slechte of onzekere huisvesting, onveiligheid en minder (gezonde) voeding kan dit grote gevolgen hebben voor de ontwikkeling van het kind.

Op dinsdag 5 november ga je ervaren wat het is om een aanstaande ouder te zijn in een kwetsbare situatie. Kruip in de huid van deze ouders tijdens de zwangerschap en het begin van hun leven met hun baby. Welke vragen hebben ze, waar lopen ze tegenaan? En wat kun jij, vanuit jouw rol, voor hen betekenen?

Ben je werkzaam als hulpverlener of als zorgprofessional in de geboortezorg? Bepaal jij het beleid dat van invloed is op de eerste 1000 dagen? Houd jij je bezig met huisvesting of schuldhulpverlening? Of werk je met gezinnen in kwetsbare situaties vanuit buurt- of welzijnsorganisaties? Dan ben jij cruciaal voor een gezonde en kansrijke start van elk kind in Apeldoorn, Epe en Brummen. De eerste 1000 dagen kunnen niet zonder jouw input, ervaring, kennis en invloed.

Meer informatie over het programma volgt. Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan. Vol = vol!

 

Naam(Vereist)