Inspiratiemiddag Positief Gezond IJsselland

Datum: 04 oktober 2023
Tijd: 12:30 - 18:00 uur
Locatie: Hogeschool Saxion
Adres: Handelskade 75, 7417 DH Deventer
Doelgroep: Voor iedereen die in IJsselland meer focus wil leggen op gezondheid voor kinderen en jongeren.
Organisatie: Positief Gezond IJsselland

Aanvullende informatie

De inschrijving sluit op: 04 oktober 2023
Kosten: Gratis, na aanmelden rekenen we op je komst

Samen in beweging voor kind en jongere

Focus op gezondheid. Hoe doe je dat precies? En vooral waar beginnen we? En wat is er nodig om ook echt anders te doen? Laat je inspireren door verhalen en ervaringen van binnen (en buiten) de regio.

Na een succesvolle eerste ronde organiseren we met veel plezier weer een inspiratiemiddag op woensdag 04 oktober 2023 met het thema ‘Samen in beweging voor kind en jongere’. We nodigen jullie uit om met een brede blik naar de gezondheid te kijken. Hiervoor delen we kennis en praktische tools en bieden we diverse werksessies aan. Je ontmoet mensen binnen en buiten je werkgebied, waarmee je samen de beweging maakt van zorg naar gezondheid voor kind en jongere.

Voor wie?

Voor iedereen die in IJsselland meer focus wil leggen op gezondheid voor kinderen en jongeren.

Programma

12.30 – 13.15 uur   Inloop met lunch
13.15 – 17.30 uur   Inhoudelijk programma               

Plenaire aftrap door Ester van den Hul en Linda Goldsteen van VSO De Twijn. Zij zijn al jarenlang actief in de regio met Positieve Gezondheid in het onderwijs. Zij vertellen hoe zij met een brede blik naar gezondheid kijken en hoe zij dit toepassen met jongeren, ouders en docenten. De reacties van alle betrokkenen zijn heel positief! In de werksessies gaan we samen vanuit verschillende perspectieven (zoals onderwijs, welzijn, leefomgeving, zorg, inwoners) aan de slag om de brede blik op gezondheid in het contact met kind en jongere te stimuleren.

17.30 – 18.00 uur   Informele afsluiting

 

Werksessies

Klik hier om de werksessies te bekijken die op dit moment definitief zijn in het programma. De komende tijd volgen er nog meer. Updates kun je hier vinden.

 

Na aanmelding ontvang je ook standaard onze inspirerende nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van vervolgactiviteiten. Indien niet gewenst kun je je hiervoor weer eenvoudig afmelden.