Flevoland Gezond & Wel: inspiratiemiddag Kansrijke Start

Datum: 07 maart 2024
Tijd: 13:30 - 17:00 uur
Locatie: De Kubus
Adres: Agorabaan 3, Lelystad
Organisatie: Flevoland Gezond & Wel

Aanvullende informatie

De inschrijving sluit op: 04 maart 2024
Aantal nog beschikbare plaatsen: 14
Kosten: Gratis
Inschrijven

De ontwikkeling in de eerste 1000 dagen van het leven heeft grote impact op de kansen voor later. Het is daarom heel belangrijk om te zorgen voor een goede start voor elk kind in Flevoland, ongeacht wie je bent of waar je wieg staat. Zo bouwen we samen aan een gezond Flevoland.

Om samen te werken aan een goede start voor elk kind organiseert Flevoland Gezond & Wel op donderdag 7 maart de inspiratiemiddag Kansrijke Start in De Kubus in Lelystad. We gaan in op Kansrijke Start als programma en maken zichtbaar wat er al allemaal gebeurt in Flevoland rondom Kansrijke Start. Ook willen we leren van diverse sprekers over hoe je lokaal en regionaal kunt samenwerken om kinderen de best mogelijke start te geven. Aan het einde van de dag hopen we dat we elkaar beter weten te vinden, meer kennis te hebben opgedaan en antwoord op de vraag te hebben of er draagvlak is voor een regionale samenwerking Kansrijke Start.

Hierbij nodigen wij jullie graag uit om deze inspiratiemiddag bij te wonen zodat we ons gezamenlijk kunnen in zetten voor toekomstige Flevolanders!

 Programma

Vanaf 13.30 uur is de inloop en om 14.00 start het programma. Het programma duurt tot 17.00 en ziet er als volgt uit:

  • Opening
  • Ervaringsdeskundige aan het woord
  • Pharos: Opfriscursus Kansrijke Start, waar willen we heen, en wat houdt regionale samenwerking in?
  • Interactief onderdeel
  • Thea Westerink: Hoe is regionale samenwerking in Friesland vormgegeven en waarom?
  • Panelgesprek: Wat is de inzet van Kansrijke Start in Flevoland en waarop zouden we van elkaar kunnen leren of samenwerken?
  • Afsluiting en borrel