Bijeenkomst Regionale Beweging Positieve Gezondheid Arnhem

Datum: 30 november 2023
Tijd: 12:30 - 16:00 uur
Locatie: De Kookplaats
Adres: Utrechtseweg 310 B11, 6812 AR Arnhem
Organisatie: Health Valley en Proscoop

Aanvullende informatie

De inschrijving sluit op: 27 november 2023
Aantal nog beschikbare plaatsen: 49
Kosten: Gratis

Het gedachtengoed van Positieve Gezondheid is bijna niet meer weg te denken uit de gezondheidszorg. Uit de inventarisatie onder 18 organisaties blijkt dat veel organisaties in de regio (werken) in meer of mindere mate werken vanuit Positieve Gezondheid. Er is behoefte aan samenwerking en inspiratie. Daarom nodigen we je uit voor deze bijeenkomst op donderdag 30 november van 12.30 tot 16.00 uur.

Ben je op zoek naar regionale inspiratie over Positieve Gezondheid? Wil je anderen in de regio ontmoeten die hiermee bezig zijn en zie jij ook kansen om hier samen in op te trekken? Dan zien we je graag op 30 november. Tijdens deze bijeenkomst is er ruimte voor inspiratie en netwerken en gaan we op zoek naar kansen om te verbinden op het gebied van Positieve Gezondheid.

Chantal Walg, gezondheidscreactivist, neemt ons mee in de transformatie naar gezondheid. Vervolgens bieden we een podium aan enkele inspirerende voorbeelden in de regio: Eva Smit, programmamanager preventie bij Rijnstate en Gerjo Schepers, sociaal ondernemer, mede eigenaar van VierVitaal. Zij zullen beiden vertellen hoe zij positieve gezondheid in de praktijk brengen; wat werkt, wat werkt niet en wat doen zij nu anders?

Na de pauze gaan we samen aan de slag in een interactieve werkvorm. We sluiten af met een netwerkborrel.

Deze bijeenkomst heeft als doel:

  • ontmoeten en verbinden
  • inspiratie positieve gezondheid regio Arnhem
  • inventariseren van kansen en eventuele vervolgstappen

 

Programma

[table “87” not found /]