Bijeenkomst oncologiezorgnetwerk Lelystad-Dronten, thema Verbinding

Datum: 16 november 2023
Tijd: 16:00 - 19:00 uur
Locatie: Ziekenhuis Sint Jansdal
Adres: Ziekenhuisweg 100, Lelystad
Doelgroep: De bijeenkomst is bedoeld voor alle leden van Oncologiezorgnetwerk Lelystad-Dronten. Voor iedereen die nog niet is aangesloten bij het Oncologiezorgnetwerk is dit ook een uitgesproken moment om te verbinden als geïnteresseerde zorgverleners die willen oriënteren op het netwerk.
Organisatie: Oncologiezorgnetwerk Lelystad-Dronten

Aanvullende informatie

De inschrijving sluit op: 14 november 2023
Kosten: Gratis

Graag nodigen we je uit om aanwezig te zijn bij de volgende netwerkbijeenkomst van het Oncologiezorgnetwerk Lelystad-Dronten. Aan de hand van de wereldcafé methodiek komen we samen met als thema

‘Verbinding’

Het wereldcafé is een ongedwongen manier om elkaar te ontmoeten en ervaringen, standpunten, gedachten en ideeën uit te wisselen. De bijeenkomst biedt veel ruimte om in gesprek te gaan met andere zorgverleners die werken met hart voor de mens en oncologie.

Tijdens deze avond zijn reeds aangesloten zorgverleners uit het zorgnetwerk aanwezig. Zowel zorgverleners vanuit het St. Jansdal ziekenhuis (screeningsconsulent, verpleegkundigen, oncologen) als vanuit de eerstelijn, alternatieve, leefstijl en complementaire zorg zijn vertegenwoordigd.

Ongeacht je huidige verbinding met het Oncologiezorgnetwerk, nodigen we je van harte uit om aanwezig te zijn en te verbinden omwille van ieders gemeenschappelijke deler: de mensen uit Lelystad-Dronten en omgeving die te maken hebben (gehad) met kanker.

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor alle leden van Oncologiezorgnetwerk Lelystad-Dronten. Voor iedereen die nog niet is aangesloten bij het Oncologiezorgnetwerk is dit ook een uitgesproken moment om te verbinden als geïnteresseerde zorgverleners die willen oriënteren op het netwerk.

Praktische informatie

Datum en tijd: 16 november 2023 van 16.00 uur tot 19.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur).
Locatie: St. Jandal Ziekenhuis. Ziekenhuisweg 100, 8233 AA Lelystad
Gezien het tijdstip wordt voor de inwendige mens gezorgd.

Aanmelden

Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan nu aan via onderstaande button.  Mocht je op voorhand vragen hebben die je graag ter sprake laat komen, vul die dan in op het aanmeldformulier.