Website Achterstandsfonds Zwolle, Flevoland, Vechtdal en Drenthe is live!

6 mei 2024 1 min leestijd
  • Intro
  • Achtergrondinformatie
  • Contact

De website van het Achterstandsfonds Regio Zwolle, Flevoland, Vechtdal en Drenthe is begin mei live gegaan. Via de website is het voor medewerkers binnen de huisartsenzorg in achterstandswijken gemakkelijker om de mogelijkheden van het fonds te bekijken. De website is ontworpen in samenwerking met het bestuur van het fonds en huisartsen. Proscoop ondersteunt het ASF-ZFVD bij de coördinatie en de administratie.  

Aanvraag vergoedingen
Bij het Achterstandsfonds Zwolle, Flevoland, Vechtdal en Drenthe (ASF-ZFVD) kan er naast de tolkentelefoon en het uurgesprek een vergoeding gerelateerd aan achterstandsproblematiek worden aangevraagd voor diverse trainingen en scholingen. Hiervoor wordt vergoeding toegekend als aan de voorwaarden en (aanvullende) criteria uit het reglement wordt voldaan. 

Het Achterstandsfonds 
Het Achterstandsfonds ondersteunt huisartspraktijken in achterstandswijken. Zij hebben te maken met een complexere zorgvraag en een zwaardere werklast omdat in deze wijken meer kwetsbare patiëntengroepen zijn, die extra zorg en aandacht vragen. Met de vergoedingsmogelijkheden van het Achterstandsfonds wordt de huisartsenzorg voor patiënten in achterstandswijken verbeterd.   

Benieuwd naar andere Achterstandsfondsen in Nederland?  

Kijk dan op: Achterstandsfondsen in Nederland 

Achtergrondinformatie

Contact

Meer weten of heb je vragen? Neem contact op met onze adviseur of
mail ons via
info@asf-zfvd.nl