Wat vindt u van onze dienstverlening? We zijn benieuwd naar uw mening!

17 februari 2023 2 min leestijd
  • Intro

Samen met professionals, organisaties en netwerken realiseren wij een gezonde wijk, gemeente of regio. Wij geloven dat samenhang en samenwerking tussen verschillende (zorg)domeinen en stakeholders hiervoor noodzakelijk zijn. Om deze samenwerking met onze opdrachtgevers op een hoger niveau te brengen zijn we benieuwd naar uw mening over onze huidige samenwerking én uw verwachtingen van ons in de toekomst. Om die reden voert Proscoop binnenkort een relatieonderzoek uit.

Hoe ervaart u onze dienstverlening en de relatie? Wat vindt u van onze werkwijze: wat doen we goed en wat kan er beter? Ook zijn we benieuwd naar uw mening over de thema’s van het Integraal Zorg Akkoord (IZA). Het doel van dit onderzoek is om de tevredenheid van onze opdrachtgevers in kaart te brengen. Uw feedback vormt input voor gesprek om tot een verbetering in de samenwerking te komen.

Online vragenlijst

Wij voeren het onderzoek uit in samenwerking met Customeyes, een onafhankelijk bureau. Een aantal van onze partners in de regio ontvangt begin maart een e-mail van Customeyes met een uitnodiging om deel te nemen aan een online vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 15 minuten.

Wilt u ook deelnemen aan dit onderzoek? Neem dan voor 1 maart contact op via: info@proscoop.nl. Alvast bedankt voor uw medewerking!