Terugblik netwerkavond CVA-ketenzorg Noordwest-Veluwe en Flevoland

13 maart 2024 2 min leestijd
  • Intro
  • Casemanager spel
  • Sociale kaart
  • Theatervoorstelling: kom ook!
  • Meer weten over CVA?

Woensdag 6 maart organiseerde de kerngroep CVA-Ketengroep Eerstelijns de eerste netwerkavond van 2024. De avond stond in het teken van de Casemanager en werd georganiseerd voor collega’s in de regio.

Casemanager spel

Casemanager Isabelle van Dijk gaf een presentatie waarin zij inging op wat een casemanager kan betekenen voor een cliënt met hersenletsel. Ook werd er tijdens de avond in groepjes het  ‘Casemanager spel’ gespeeld. Hierdoor kon er uitvoerig worden nagedacht over bepaalde casuïstiek.

Sociale kaart

Yannick van Oord (fysiotherapeut) presenteerde namens de kerngroep de sociale kaart. Deze kaart, bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij het CVA-netwerk in de regio Flevoland en Noordwest-Veluwe, dient als bestand om elkaar sneller en makkelijker te kunnen vinden. Voorzitter van de CVA-keten in de regio, Christl Wassenaar, deelde laatste updates met ons over de huidige stand van zaken in de regio met betrekking tot het netwerk.

We kijken terug op een fijne avond waarbij er een mooie opkomst was en veel ruimte om te netwerken. De volgende netwerkbijeenkomst staat gepland op dinsdag 15 oktober.

Kom je naar de theatervoorstelling?

Wist je dat de CVA-keten de theatervoorstelling “Ik pas!” organiseert? De theatervoorstelling, opgevoerd door theatergroep WirWar, vindt plaats op woensdag 10 april 2024 vanaf 18.30-21.15 uur in theaterzaal Veluvine in Nunspeet. Geef je hier op

 

 

 

Meer weten over CVA?

Meer weten? Neem contact op met onze betrokken adviseur.