Samen Werken aan Positieve Gezondheid in de Achterhoek

6 september 2022 2 min leestijd
  • Intro

Fysieke werkbijeenkomst in Aalten: 29 september 

In de gemeente Aalten leeft Positieve Gezondheid. Om die reden organiseren Menzis, Huisartsenzorg Oude IJssel, Huisartsenzorg Oost-Achterhoek, Gemeente Aalten en Proscoop op 29 september een fysieke bijeenkomst ‘Samen Werken aan Positieve Gezondheid’ in Aalten. Het is bedoeld voor alle professionals in Aalten die (willen) werken met Positieve Gezondheid.

Versterken van de lokale samenwerking

Samen Werken aan Positieve Gezondheid in Aalten is een vervolg van een tweetal succesvolle regionale sessies in de Achterhoek over Positieve Gezondheid. Met deze fysieke bijeenkomst willen we de ingeslagen weg voortzetten. Kennisoverdracht en kennisdeling op Positieve Gezondheid is het vertrekpunt en versterken van de lokale samenwerking is het doel. Dat begint bij elkaar ontmoeten en kennen en weten wie wat doet en waar mee bezig is.   

Bent u een professional in Aalten en wilt u graag deelnemen aan de bijeenkomst? Dat kan! 

Aanmelden >>

 

Wandel mee in Positieve Gezondheid! Doetinchem: 7 oktober 

Was jij aanwezig bij de theatervoorstelling die Proscoop organiseerde met theatergroep A la carte? Heb jij meegedaan aan de Zomer Challenge van Proscoop? Ben jij sowieso ‘bezig’ met Positieve Gezondheid in je werk? Stap dan met ons over op een andere route en kom mee wandelen in de Achterhoek! 

Op vrijdag 7 oktober 2022 organiseert het regioteam van Proscoop (Apeldoorn, Zutphen, Achterhoek) een Positieve Gezonde Wandeling. We starten bij Kasteel Slangenbrug in Doetinchem en lopen een route van ca 4 km. 

Tijdens de wandeling word je individueel, in duo’s én als groep uitgedaagd en geïnspireerd om het gedachtengoed van Positieve Gezondheid ‘tot in je tenen’ te voelen. Met de tong op je schoenen én een rugzak vol inspiratie, strijken we na de wandeling neer bij het kasteel om nog een drankje te drinken.  

Maximaal 25 personen kunnen meewandelen. Desgewenst wordt deze Gezonde Wandeling elders in de regio herhaald. 

Aanmelden >> 

 

Meer informatie?  

Wilt u meer weten over Positieve Gezondheid en de mogelijkheden voor uw gemeente of (zorg)organisatie? Neem contact op met een van de adviseurs van Proscoop of lees hier meer. 

 

Meer post

Arnhem Positieve Gezondheid

Uitgelicht: Arnhems Fonds Achterstandswijken voor Arnhem en omstreken (AFA)

Vanuit het Arnhems Fonds Achterstandswijken (AFA) worden activiteiten en projecten gefinancierd die bijdragen aan de instandhouding en verbetering van de…

Achterhoek Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid: welke beweging is er in de Achterhoek? 

Bij Positieve Gezondheid staat de mens en zijn gezondheid centraal en niet de ziekte. Gezondheid gaat over veerkracht van mensen,…

Arnhem Positieve Gezondheid

Succesvolle bijeenkomst Positieve Gezondheid | Regio Arnhem

Positieve Gezondheid is niet meer weg te denken uit de gezondheidszorg en is inmiddels door vele organisaties en professionals uit…