Proscoop haakt aan bij campagne Gezond leven in Drenthe

19 januari 2022 2 min leestijd
  • Intro

Wij starten 2022 met een ‘Frisse start’. Dit is het eerste thema van de campagne Gezond Leven in Drenthe. Samen met GGD Drenthe en alle andere partners van Drenthe Gezond bundelen wij onze krachten. Deze campagne beslaat heel 2022 en tikt verschillende thema’s aan op het gebied van Positieve Gezondheid. 

De kracht van herhaling

Door samen te werken met de partners van Drenthe Gezond (GGD Drenthe, Verslavingszorg Noord Nederland, Sterk uit Armoede, SportDrenthe, Gezond in Drenthe en Proscoop) komt de burger op verschillende plekken deze campagne tegen. De kracht van herhaling draagt bij aan deze positieve boodschap. De focus ligt op de krachten en mogelijkheden van de inwoner, op het gebied van gezondheid. Het maken van gezonde keuzes.

Download meteen de toolkit en contentplanning

Verschillende thema’s

Het komende jaar bieden wij drie verschillende thema’s aan binnen de campagne Gezond Leven in Drenthe. Elke periode kent een duidelijke kernboodschap, passend bij de tijd van het jaar. Ook sluiten de thema’s aan bij landelijke campagnes en events omtrent gezondheid.

  • Periode 1: januari t/m april: ‘Frisse Start’
  • Periode 2: juni t/m augustus: ‘Lekker in je vel’
  • Periode 3: september t/m december: ‘Jij en je omgeving’

Draag bij aan Gezond Leven in Drenthe

Wil je vanuit jouw organisatie ook meedoen met deze regionale campagne? Aan het begin van iedere periode is een complete toolkit (met een jaarkalender, contentplanning met social media berichten en afbeeldingen) te downloaden. Onder deze link staat de huidige campagne voor je klaar.

Meer weten over de campagne? Adviseur Ayse Baltaci vertelt je graag meer.

Meer post

Arnhem Positieve Gezondheid

Beweging Positieve Gezondheid van start in regio Arnhem

Het gedachtengoed van Positieve Gezondheid is bijna niet meer weg te denken uit de gezondheidszorg. De Beweging Positieve Gezondheid in…

Flevoland Ouderenzorg Positieve Gezondheid

Terugblik bijeenkomst Taal & Gezondheid in Dronten

We kijken met plezier terug op de netwerksessie Taal en Gezondheid van begin februari in De Meerpaal in Dronten. Naast…

Arnhem Positieve Gezondheid

Uitgelicht: Arnhems Fonds Achterstandswijken voor Arnhem en omstreken (AFA)

Vanuit het Arnhems Fonds Achterstandswijken (AFA) worden activiteiten en projecten gefinancierd die bijdragen aan de instandhouding en verbetering van de…