Directeur-bestuurder Arie Jongejan draagt in 2024 taken over

15 december 2023 1 min leestijd
  • Intro
  • Toekomstplannen
  • Meer weten? Vragen?

Na bijna 20 jaar dienst heeft onze directeur-bestuurder Arie Jongejan besloten zijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden bij Proscoop in de tweede helft van 2024 over te dragen.

Door het tijdig bekend maken van zijn voornemen heeft de  Raad van Toezicht van Proscoop  inmiddels stappen gezet met betrekking tot de opvolging van Arie. De vacature voor de opvolger wordt in januari 2024 opengesteld , na een vooraankondiging eind december. De werving en selectie wordt uitgevoerd door het bureau VOOR.

Toekomstplannen

Na het beëindigen van het dienstverband eind 2024, in combinatie met het prepensioen, zal Arie meer tijd en ruimte hebben voor andere leuke en zinvolle bezigheden.  Zoals meer tijd, samen met zijn vrouw, voor (klein)kinderen, vrienden, tuinieren, sporten en vakanties.

Arie heeft aangegeven zich (als vrijwilliger) te blijven inzetten op het gebied van gezondheid, zorg, duurzaamheid en andere maatschappelijke ontwikkelingen. Indien interessant en uitdagend genoeg, is hij ook beschikbaar voor opdrachten en functies. Tot het zover is, zal hij nog actief aanwezig zijn in de komende periode.

Meer weten? Vragen?

Wil je meer weten over het vertrek van Arie? Laat het weten.